Antena Meniu Search
x

Informaţia că atacatorul de la Londra ar fi român a fost dezminţită. Individul e BRITANIC

Informaţie de ultimă oră în cazul carnagiului de la moscheea din Finsbury Park, Londra. Jurnalistul Andre Walker, un editorialist al New York Observer a postat pe Twitter că atacatorul ar avea naţionalitate ROMÂNĂ!

Informaţia că atacatorul de la Londra ar fi român a fost dezminţită. Individul e BRITANIC

Informaţie de ultimă oră în cazul carnagiului de la moscheea din Finsbury Park, Londra. Jurnalistul Andre Walker, un editorialist al New York Observer a postat pe Twitter că atacatorul ar avea naţionalitate ROMÂNĂ

UPDATE: În urmă cu puţin timp, poliţia britanică a dezvăluit identitatea atacatorului, îl cheamă Darren Osborne şi este britanic.

Jurnalistul a postat informaţia pe Twitter, dar a precizat că, deocamdată, nu are confirmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ipoteza că atacatorul ar fi român nu a fost menţionată, în schimb, de niciun jurnalist din presa britanică. Oficial, poliţia spune că atacatorul e un bărbat de 48 de ani, dar nu a precizat naţionalitatea.

Există şi varianta unei confuzii pentru că astăzi, după atacul de la moscheea din Finsbury, un român a fost arestat în Londra, în Paddington, însă poliţia a precizat că incidentul nu e de natură teroristă.

Cel puţin o persoană a murit şi alte opt au fost rănite, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, noaptea trecută, în apropiere de moscheea Finsbury Park, în Londra. 

Şoferul camionetei, un bărbat de 48 de ani, a fost reţinut de martori şi a fost arestat apoi de poliţie. Potrivit autorităţilor, niciun alt suspect nu a fost identificat.

Potrivit Daily Mail, după ce a intrat cu maşina în mulţime, suspectul a strigat că vrea să ucidă toţi musulmanii.

"A venit pur şi simplu şi ne-a călcat. Cred că cel puţin opt sau 10 oameni au fost răniţi. Din fericire, eu am reuşit să scap. Apoi a coborât un tip din dubă şi l-am prins. Striga, spunea "voi ucide toţi musulmanii, voi ucide toţi musulmanii. Lovea cu pumnii”, a povestit un martor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Informaţia că atacatorul de la Londra ar fi român a fost dezminţită. Individul e BRITANIC