Antena Meniu Search
x

Observator Special: Inovatiile de la Salonul Auto de la Geneva

Nu trebuie sa ai carnet de conducere pentru a putea aprecia cu adevarat o masina! Problema apare doar in momentul in care ai in jur o gramada de automobile care sclipesc de-ti iau ochii si care au o herghelie-putere sub capota. Asa se prezinta noile modele Opel, Renault si Subaru, prezentate de producatori la Salonul Auto de la Geneva.

Vezi și

Opel a prezentat in premiera modelul "Cascada", un autovehicul decapotabil cu patru locuri. Pentru acesta, Opel a realizat un acoperis textil. NU doar din motive estetice, ci si practice, intrucat este mai usor de compactat si ocupa, astfel, mai putin loc. Iar pentru si mai mult spatiu, scaunele din spate sunt rabatabile. Tot la salonul auto de la Geneva, Opel a mai adus o noutate.

"Adam Rocks" este un concept creat in spiritul masinilor de raliu, cu stalpi de protectie. Daca reactia publicului va fi pozitiva, vom putea vedea un astfel de exemplar pe strazi, in doar cativa ani.

Si Renault a prezentat in premiera mondiala primul sau crossover urban, versiunea de serie a lui Captur, in varianta SUV.

Iar producatorul auto Subaru a dezvaluit pentru prima oara noul sau concept. Se numeste "Viziv" si imbina un design agresiv cu un sistem de propulsie inovator.

Aproape 260 de expozanti sunt prezenti la cel mai mare eveniment auto de profil de la inceputul anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Inovatiile de la Salonul Auto de la Geneva