Antena Meniu Search
x

Intreceri sportive ciudate

Intrecerile sportive ciudate incep cu maratonul prin savana africana printre elefanti, rinoceri, lei si leoparzi. In aceasta cursa chiar se alearga prin salbaticiuni

Vezi și

E drept ca organizatorii hranesc bine animalele inaintea cursei, dar, tot ei mentioneaza ca maratonul impune linistea deplina in timpul alergarii si riscul de a fi desert pentru feline. Un alt exemplu extrem este maratonul Himalayei, o intrecere care porneste din tabara de baza a alpinistilor care vor sa escaladeze Everestul si se opreste in Namche Bazar, orasul serpasilor care ajuta alpinistii. Este atat de dur incat trebuie sa vii cu trei saptamani inainte pentru aclimatizare si chiar si asa sunt sanse sa termini maratonul abia in 10 ore.

Mai sunt trei curse de mentionat. Una este cea de la Polul Sud, care pe langa conditiile extreme, te costa in jur de 14.000 de dolari sa participi. Nu trebuie ratat nici maratonul care strabate Marele Zid Chinezesc, o intrecere care te va face sa eviti scarile si treptele pentru tot restul vietii tale, mai ales ca le vei vedea si urca timp de sase ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Intreceri sportive ciudate