Antena Meniu Search
x

Video Inundaţiile din Porto, "un fenomen nemaivăzut". Străzile oraşului s-au transformat în râuri, iar şuvoaiele de apă au luat pe sus scaune, mese şi maşini

Inundaţiile au creat haos, în Porto, oraş turistic extrem de popular. După o ploaie scurtă, străzile s-au transformat în râuri, iar şuvoaiele de apă au luat pe sus scaune, mese de terasă şi chiar maşini. La o staţie de metrou s-a format o adevărată cascadă. Autorităţile spun că fenomenul este nemaivăzut în Porto.  

de Redactia Observator

la 08.01.2023, 21:08

Vezi și

Orașul Porto este de nerecunoscut după ultimele ploi. Micile străzi pietruite din centru au fost acoperite de ape învolburate. Şuvoaiele au smuls copacii din rădăcini şi au măturat mesele și scaunele de la terasele din centrul oraşului. 

Apa a căzut în cascadă în staţiile de metrou, iar pe străzi, oamenii au fost luaţi pe sus de viitură. Unul dintre ei a reuşit să se agaţe de o maşină ca să se salveze. În mai puțin de două ore, municipalitatea Porto a înregistrat peste 150 de incidente. 

După potop, a rămas o mare de noroi. Viceprimarul oraşului Porto spune că inundaţiile sunt un fenomen nemaivăzut pentru această zonă şi nu şi l explică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Inundaţiile din Porto, "un fenomen nemaivăzut". Străzile oraşului s-au transformat în râuri, iar şuvoaiele de apă au luat pe sus scaune, mese şi maşini