Antena Meniu Search
x

Israelul interzice toate zborurile de pasageri, începând de luni, pentru a limita răspândirea COVID-19

Israelul a decis duminică să interzică toate zborurile de pasageri, începând de luni şi până la sfârșitul lunii ianuarie, pentru a opri răspândirea COVID-19 și a noilor tulpini de coronavirus. 

De Cristian Ionescu la 24.01.2021, 18:39
Toate zborurile de pasageri vor fi suspendate de luni, de către Israel - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Toate zborurile de pasageri anulate în Israel pentru 2 săptămâni

Aeroporturile din Israel se vor închide timp de 14 zile, pentru transportul de persoane, deoarece autorităţile se tem de importul mutațiilor virale, potrivit timesofisrael.com.

Premierul Netanyahu a ținut o şedinţă sâmbătă seară cu oficiali din Ministerul Sănătății, Ministerul Transporturilor, Consiliul Național de Securitate și Autoritatea Aviației Civile, unde s-a ajuns la un acord inițial pentru a opri practic toate zborurile pentru a preveni intrarea în Israel a mutațiilor coronavirusului.

Acordul include interzicerea tuturor zborurilor de intrare și de ieșire, restricționarea sosirii la Aeroportul Internațional Ben Gurion și formularea unui plan separat pentru a permite zboruri speciale în scopuri umanitare.

Persoanelor care trebuie să călătorească li se poate permite să facă acest lucru în circumstanțe excepționale, care ar necesita aprobarea unui comitet condus de directorii generali ai ministerelor sănătății și transporturilor.

Până în prezent, Israelul a înregistrat 595.097 de cazuri și 4.361 de decese asociate cu Covid-19.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Israelul interzice toate zborurile de pasageri, începând de luni, pentru a limita răspândirea COVID-19