Antena Meniu Search
x

Bătrâni bătuți și legați de pat într-o casă de odihnă din Italia. O româncă și un italian au fost arestați (Video)

O româncă de 49 de ani și un italian de 63 de ani au fost arestați de poliția italiană, fiind acuzați că au lovit și maltratat bătrâni dintr-o casă de odihnă.

O româncă de 49 de ani și un italian de 63 de ani au fost arestați de poliția italiană, fiind acuzați că au lovit, maltratat și umilit bătrâni dintr-o casă de odihnă din Sant’Alberto, la periferia orașului Ravenna.

Potrivit presei locale, cel puțin șase persoane cu vârste cuprinse între 85 și 90 de ani au suferit maltratări grave, în unele cazuri victimele neajutorate fiind chiar legate și imobilizate de pat.

Într-una dintre înregistrările din casa de odihnă se poate observa cum un bătrân este spălat cu apă rece de cei doi, potrivit ilrestodelcarlino.it.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carabinierii i-au arestat pe cei doi responsabili ai Casei de Odihnă „Oscar și Patrizia”, un bărbat de 63 de ani din Ravenna și o femeie româncă în vârstă de 49 de ani, aceștia fiind acuzați de maltratare, lipsire de libertate a unei persoane și de exercitarea abuzivă a profesiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Bătrâni bătuți și legați de pat într-o casă de odihnă din Italia. O româncă și un italian au fost arestați (Video)