Antena Meniu Search
x

Italia: Sebastian, copilul roman otravit in Sicilia, a murit

Doar inima a scapat neotravita din Sebastian, copilul roman dus de urgenta la un spital din Sicilia dupa ce s-a intoxicat cu ciocolata. Baiatul a murit la doar cinci ani. Si el si fratii lui au mancat ciocolata contaminata cu un pesticid foarte puternic.

Vezi și
Cinci zile a luptat cu moartea Sebastian. Cand a ajuns la spital, duminica, era in stare critica. Inima nu ii mai batea, iar rinichii si ficatul aveau atata otrava incat nu mai puteau sa functioneze. Impreuna cu fratii mai mari, baiatul a mancat ciocolata cu pesticide.  “Stiu ca au mancat niste dulciuri pe care copiii le-au gasit langa usa, intr-o plasa, lasate de cineva. Niste bomboane de ciocolata”, a declarat preotul roman Pavel Matyas.

Mai bine de jumatate de ora s-au chinuit medicii sa il salveze pe cel mic. I-au repornit inima insa, in zilele urmatoare, organele vitale i-au cedat pe rand. Cazul a intrat imediat in atentia politiei. Insusi primarul din Canicatti a venit sa se intereseze de soarta celor mici.

Ceilalti doi copii, de sapte si zece ani, sunt in afara oricarui pericol. Au fost externati si se pregatesc acum pentru cea mai grea calatorie din viata lor. Impreuna cu parintii, vor reveni in tara sa isi conduca fratele pe ultimul drum.

Parintii copiilor sunt in Italia de cinci ani si lucreaza in agricultura. Le-a mers foarte bine pana acum cateva luni. Familia din Romania spune ca aveau probleme cu niste italieni si de aici ar fi putut pleca o eventuala razbunare. Iar copiii au fost cele mai usoare tinte.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Italia: Sebastian, copilul roman otravit in Sicilia, a murit