Antena Meniu Search
x

Italian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani. ”Plătește sau moare”

O româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia după ce a dat buzna în casa unui bărbat, însoțită de un italian de 35 de ani, pe care l-au bătut și jefuit, după care i-au apelat mama și i-au cerut bani în schimbul vieții fiului ei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.11.2020, 16:38

Italian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani
Italian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani - torinotoday.it
  • Românca și partenerul ei italian au dat buzna în casa bărbatului, unde l-au lovit în cap cu o mătură, l-au amenințat și i-au furat două telefoane mobile.
  • Ulterior, aceștia i-au contactat mama și i-au cerut 50.000 de euro ca să-l lase în viață.

Victima, un tânăr din Beniasco, Torino, a mers prima dată la poliție în octombrie 2019, să reclame atacul petrecut în propria locuință. Ulterior, polițiștii au aflat că în perioada octombrie-decembrie 2019, cuplul format din româncă și italianul de 35 de ani a continuat să-l amenințe pe bărbat și chiar a ajuns să-i amenințe mama cerându-i 50.000 de euro, pentru că altfel îl omoară.

Potrivit anchetatorilor, românca și partenerul ei italian, ambii cu antecedente în prostituție și trafic de droguri, s-au prezentat mai întâi la casa bărbatului, unde l-au lovit în cap cu o mătură, l-au amenințat și i-au furat două telefoane mobile, scrie torinotoday.it.

Românca a fost arestată, la fel și partenerul ei

Apoi, cei doi au contactat-o ​​pe mama victimei și au amenințat-o că îi vor ucide fiul dacă acesta nu își va achita o datorie, plătindu-le 50.000 de euro.

Cei doi au fost reținuți de polițiști și sunt acuzați de fapte de violență, jaf și șantaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Italian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani. ”Plătește sau moare”