Antena Meniu Search
x

Italianul care a bătut, batjocorit şi umilit o româncă, timp de 10 ani, a fost condamnat la ani grei de închisoare

Francesco Giordano, un italian de 52 de ani, a fost condamnat de autorităţile italiene la 20 de ani de închisoare, după ce a bătut, batjocorit şi umilit o româncă timp de 10 ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.02.2020, 21:43

Viaţa româncei a fost un coşmar între 2007 şi 2017
Mariana a fost bătută, batjocorită şi umilită de Francesco timp de 10 ani - LaC News 24
  • Italianul a bătut-o, batjocorit-o şi umilit-o pe româncă timp de 10 ani
  • Italianul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare

Francesco Giordano, un italian de 52 de ani, a fost condamnat de autorităţile italiene la 20 de ani de închisoare, după ce a bătut, batjocorit şi umilit o româncă timp de 10 ani.

Verdictul magistraţilor vine la aproximativ un an de când Francesco a fost trimis în judecată şi la aproape trei ani de când Mariana a scăpat din ghearele celui care i-a făcut viaţa un coşmar.

Conform LaC News 24, Mariana a plecat în urmă cu circa 15 ani la muncă în Italia. A ajuns alături de Francesco, deşi bărbatul avea antecedente penale.

Francesco fusese condamnat la închisoare în 1995, pentru sechestrare, loviri şi viol, însă a fost eliberat după câţiva ani pentru bună purtare.

Cei doi au ajuns să locuiască în Gizzeria, oraş cu mai puţin de 5.000 de locuitori din provincia Catanzaro, regiunea Calabria.

Din 2007, inclusiv pe fondul consumului de alcool, viaţa s-a transformat într-un coşmar pentru Mariana.

Pentru că italianul a ţinut-o închisă nu mai puţin de 10 ani în beciul casei, printre gunoaie, şobolani şi alte nenorociri şi având acces la foarte puţină lumină naturală.

Bărbatul a bătut-o în mod constant, a umilit-o şi a violat-o în nenumărate rânduri. Din violuri au rezultat doi copii, un băiat şi o fată, născuţi în condiţii de neimaginat.

Lucrurile au escaladat din momentul în care băiatul a împlinit cinci ani, respectiv din 2013. Din acel moment, italianul a început să-şi pună băiatul să-şi bată şi să-şi umilească propria mamă.

În cazul în care băiatul refuza, încasa bătăi zdravene de la italian.

În 2017, Francesco a fost oprit în trafic, pentru un control de rutină. Comportamentul său suspect a dat de bănuit, astfel că poliţiştii au decis să-i percheziţioneze casa.

Au găsit-o pe Mariana închisă în beci, ţinută alături de fiica ei de trei ani în condiţii greu de descris.

Mariana a fost salvată, iar Francesco a ajuns după gratii. În ciuda celor trăite timp de 10 ani, Mariana a avut puterea necesară să depună mărturie împotriva torţionarului ei.

În cele din urmă, Francesco a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Italianul care a bătut, batjocorit şi umilit o româncă, timp de 10 ani, a fost condamnat la ani grei de închisoare