Antena Meniu Search
x

Italian naiv, păcălit de o mămică româncă să-i dea 50.000 de euro. Cum l-a stors fata de bani pe tânărul din Vicenza

O tânără mămică în vârstă de 30 de ani a stors de bani un italian de 36 de ani, din Vicenza, pe care l-a păcălit că fiul pe care îl are este al lui. 

Italian păcălit de o mămică româncă. Cum l-a stors fata de 50.000 de euro pe tânărul din Vicenza - ilgiornaledivicenza.it

O tânără mămică în vârstă de 30 de ani a stors de bani un italian de 36 de ani, din Vicenza, pe care l-a păcălit că fiul pe care îl are este al lui. 

Românca urmează să răspundă în faţa judecătorilor italian, fiind acuzată de fraudă agravantă.

Presa din Italia scrie că fata l-a convins pe bărbatul cu care a avut o relaţie că băieţelul pe care l-a născut este fiul lui.

Naiv, bărbatul a crezut-o pe cuvânt pe tânără că l-a făcut tătic.

Aşa că şi-a luat rolul de părinte în serios. 

A închiriat un apartament pentru româncă şi micuţ, le-a oferit tot ce au avut nevoie, iar când fata a decis să se întoarcă definitiv în ţară, în România, italianul i-a trimit sume importante de bani.

Nici mai mult, nici mai puţin de 50.000 de euro.

Era măritată, iar copilul era fiul soţului din România

În fapt, tânărul italian îşi văzuse presupusul fiu doar de câteva ori.

Şi nu mică i-a fost mirarea când a aflat că fusese victima unei escrocherii. Bărbatul a descoperit că românca era măritată de ceva vreme în România, iar copilul era fiul soţului ei.

Italianul nu a lăsat-o pe româncă să scape cu basma curată. A depus plângere, iar acum tânăra va trebui să răspundă pentru fapta ei, fiind chemată în judecată şi acuzată de fraudă agravantă, potrivit Il Giornale di Vicenza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Italian naiv, păcălit de o mămică româncă să-i dea 50.000 de euro. Cum l-a stors fata de bani pe tânărul din Vicenza