Antena Meniu Search
x

O italiancă al cărei tată a murit de coronavirus, mesaj disperat: "Staţi acasă! Înţelegeţi că muriţi!" (video)

O italiancă al cărei tată a murit de coronavirus a transmis un mesaj disperat: "Staţi acasă! Înţelegeţi că muriţi!". Femeia a filmat mesajul, care a devenit ulterior viral pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.03.2020, 10:30

Coronavirus în Italia
O italiancă al cărei tată a murit de coronavirus, mesaj disperat: "Staţi acasă! Înţelegeţi că muriţi!" (video) - Captură video
  • Mesaj viral transmis pe Facebook de o femeie din Italia.
  • Toată ţara e în carantină de luni seara.

O italiancă al cărei tată a murit de coronavirus a transmis un mesaj disperat: "Staţi acasă! Înţelegeţi că muriţi!". Femeia a filmat mesajul, care a devenit ulterior viral pe Facebook.

Lorenza Nezosi, o femeie din Italia al cărei tată a murit de coronavirus a transmis un mesaj video pe Facebook, cerându-le oamenilor să înţeleagă exact ce înseamnă epidemia de coronavirus şi că nu e de glumă cu ea. "Aşa se simte cineva neputincios în timp ce îi moare tatăl. Prea mulţi se trezesc să vorbească şi nu înţeleg că mori din asta!", a scris femeia, apoi a postat filmuleţul.

Lorenza a povestit cum tatăl ei a murit și nici ea, nici mama ei, nu au putut să își ia rămas bun de la el, pentru că sunt în carantină.

"Nimeni nu e la adăpost de boală, nici măcar tinerii", spune femeia, care le transmite oamenilor să nu ignore măsurile de protecţie: "Stați acasă! Stați acasă!", spune ea, extrem de vehementă.

Pe acelaşi subiect

"Nu aș fi vrut să fac asta niciodată, dar mi-au cerut mulți oameni să scriu, să vorbesc, să încerc să explic ce înseamnă să fii în carantină și ce înseamnă să pierzi o persoană dragă în puțin timp, să n-o mai vezi niciodată. Care este experiența mea? Este dramatică, la fel ca cea pe care o trăiesc toți.

Se întâmplă ca tatăl tău, la ora 10:00 seara, te sună și îți spune „Sunt bine, sunt acasă. Cum mi-ai spus tu, nu ies din casă de opt zile. Nu am febră, merg să mă culc”.  Se întâmplă ca la 2:00 noaptea te sună mama ta și îți spune „Vino repede, că tata se simte rău!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se întâmplă că ambulanța ajunge și stă la telefon pentru a înțelege unde să-l ducă pe tatăl tău. Pe care tu apoi nu-l mai vezi. Pe care tu nu-l mai poți saluta, nu-l mai poți auzi, nu-l mai poți îmbrăca, nu-i mai poți fi aproape.

Nu am putut nici măcar să-l însoțesc pe tatăl meu. A fost luat de lângă mine și mi-a fost înapoiat sigilat. Nu am putut nici măcar să-l vedem, pentru că eu și mama suntem în carantină. Oameni buni, stați acasă!", e mesajul Lorenzei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O italiancă al cărei tată a murit de coronavirus, mesaj disperat: "Staţi acasă! Înţelegeţi că muriţi!" (video)