Antena Meniu Search
x

Jaf cu ghinion la un magazin de încălţăminte din Peru. Hoţii au reuşit să fure 200 de adidaşi, dar toţi erau pentru piciorul drept

O bandă de hoţi din Peru este căutată de autorităţile locale, după ce a jefuit un magazin de încălţăminte din centrul ţării, scrie BBC. Ghinionul lor a fost că au reuşit să plece doar cu... pantofii pentru piciorul drept.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 16:35

Jaf cu ghinion la un magazin de încălţăminte din Peru. Hoţii au reuşit să fure 200 de adidaşi, dar toţi erau pentru piciorul drept
Jaf cu ghinion la un magazin de încălţăminte din Peru. Hoţii au reuşit să fure 200 de adidaşi, dar toţi erau pentru piciorul drept - Shutterstock

Trei persoane au pătruns într-un magazin din oraşul Huancayo şi au fugit cu peste 200 de pantofi sport însă toţi erau pentru piciorul drept.

Proprietarul magazinului estimează că marfa furată are o valoare de peste 13.000 de dolari, însă hoţii întâmpina dificultăţi în a-i vinde.

Poliţiştii îi caută acum pe hoţi

Momentul jafului a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile îi arată pe infractori cum sparg lacătul de pe oblonul magazinului în toiul nopţii şi cum folosesc o tricicletă pentru a lua cutii de adidaşi de diferite mărci.

Şeful poliţiei locale, Eduan Diaz, a declarat pentru mass-media peruane: "Am adunat probe de la faţa locului. Ceea ce este neobişnuit la acest jaf este că au fost furaţi doar pantofi pentru piciorul drept".

"Cu ajutorul înregistrărilor şi al amprentelor, vom putea localiza persoanele" responsabile pentru acest furt, a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Jaf cu ghinion la un magazin de încălţăminte din Peru. Hoţii au reuşit să fure 200 de adidaşi, dar toţi erau pentru piciorul drept