Antena Meniu Search
x

Video Jaf fulgerător în miezul zilei: 12 hoţi au dat buzna într-un magazin Louis Vuitton din SUA. Au lăsat în urmă doar cioburi şi feţe uluite

Incident incredibil în San Francisco. Un magazin Louis Vuitton a fost jefuit de o bandă de hoţi, la o oră la care străzile erau încă pline de lume.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 09:27

Vezi și

Jaf la un magazin Louis Vuitton din San Francisco. 12 indivizi au năvălit în magazin, au spart vitrinele, au luat tot ce au găsit şi au fugit, fără ca vânzătorii să-i poată opri în vreun fel. În urma lor, în magazin n-au mai rămas decât cioburi. 

Magazin Louis Vuitton jefuit. Doar o parte din hoţi au fost prinşi

Totul s-a petrecut în faţa trecătorilor uluiţi. Unul dintre martori a reuşit să filmeze cu telefonul finalul atacului. Poliţiştii au intervenit destul de repede, dar au reuşit să-i prindă doar pe câţiva dintre răufăcători, care se chinuiau să pornească o maşină. Ancheta este abia la început deoarece se pare că şi alte magazine din cartier au fost sparte în acelaşi fel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Jaf fulgerător în miezul zilei: 12 hoţi au dat buzna într-un magazin Louis Vuitton din SUA. Au lăsat în urmă doar cioburi şi feţe uluite