Antena Meniu Search
x

Jana Sanderson McEachern, fosta Miss Alabama 2000, a murit de cancer la 43 de ani: "I-a fermecat pe toți cei pe care i-a întâlnit”

Jana Sanderson McEachern, fosta Miss Alabama 2000 și finalista în top 10 la concursul Miss America, a murit, vineri, la doar 43 de ani. Frumoasa a pierdut lupta cu cancerul.

de Monica Palade

la 20.12.2022, 21:01

Absolventă a liceului Glencoe, McEachern a intrat pentru prima dată într-un concurs la 17 ani, declara ea pentru The Times într-un interviu din 1999, după ce a câștigat titlul de Miss Alabama. „Voiam să încep școala și mama s-a gândit că ar fi o modalitate bună de a obține niște bani pentru bursă”, a spus ea.

"I-a fermecat pe toți cei pe care i-a întâlnit”

Ea a urmat Universitatea Samford cu o bursă completă, absolvind cu o diplomă în comunicare. McEachern spunea pentru The Times, în 2000, după ce s-a întors acasă din Atlantic City, New Jersey, unde a avut loc concursul Miss America, că experiența ei de acolo a fost „o oportunitate de o dată în viață” și că să-și audă numele în top 10 și să-și facă atât de mulți prieteni au fost cele mai frumoase amintiri pentru ea.

Ea a continuat să lucreze ca fotograf și specialist în marketing. Jana Sanderson McEachern luase lecții de canto în clasa a șaptea, potrivit interviului din 1999. Necrologul ei de la Crestwood Memorial Funeral Home a descris-o ca având „vocea unui înger”, cu o dragoste deosebită pentru muzica bisericească.

O postare pe Facebook a numit-o pe McEachern „un suflet foarte talentat, inteligent, dulce și amabil”, care „a adus căldură în fiecare cameră și i-a fermecat pe toți cei pe care i-a întâlnit”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Jana Sanderson McEachern, fosta Miss Alabama 2000, a murit de cancer la 43 de ani: "I-a fermecat pe toți cei pe care i-a întâlnit”