Antena Meniu Search
x

Japoneză de 21 de ani, fotografiată în timp ce se relaxa la o țigară, după ce și-a înjunghiat iubitul

O tânără japoneză a devenit vedetă pe internet după ce a fost fotografiată în timp ce se relaxa la o țigară, după ce și-a înjunghiat iubitul. 

de Redactia Observator

la 27.08.2019, 19:43

O tânără japoneză a devenit vedetă pe internet după ce a fost fotografiată în timp ce se relaxa la o țigară, după ce și-a înjunghiat iubitul. 

Yuka Takaoka, în vârstă de 21 de ani, a devenit o senzație în Japonia, asta deși a dat dovadă de o cruzime greu de imaginat. Tânăra, care este anchetată pentru tentativă de omor, a făcut o criză de gelozie după ce a descoperit fotografia unei alte femei pe telefonul iubitului. Așa că a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat în abdomen.

La scurt timp după atac, plină de sânge, Yuka s-a pus pe podea, lângă bărbatul în agonie, și-a aprins o țigară și a început să vorbească la telefon, chiar în timp ce un polițișt se pregătea să o aresteze. 

Yuka Takaoka

"Pentru că îl iubeam atât de mult, nu am avut ce face. După asta am vrut să mor și eu", le-a spus Takaoka anchetatorilor, potrivit The Sun.

Vedetă pe internet

Cazul a luat o întorsătură bizară după ce mai mulți fani de-ai tinerei au fost de părere că este prea frumoasă pentru a deveni suspect. Mai mult, o fotografie în care a fost surprinsă zâmbind în mașina de poliție a transformat-o într-o vedetă locală.

Yuka Takaoka

Episodul de violență a avut loc la doar trei zile după ce cei doi iubiți s-au mutat împreună. Însă bărbatul. care încă se recuperează în urma rănilor, recunoaște că nu mai este supărat. "Nu îi port pică. Cred că este un motiv pentru care m-a înjunghiat", a declarat el pentru Tokyo Reporter, săptămâna trecută.

Takaoka rămâne în continuare în arest până la următorul termen de proces.

Incidentul a avut loc pe data de 23 mai. Dacă va fi găsită vinovată, japoneza riscă să ajungă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Japoneză de 21 de ani, fotografiată în timp ce se relaxa la o țigară, după ce și-a înjunghiat iubitul