Antena Meniu Search
x

Video Jeff Bezos, pus pe glume după ce iubita sa nu şi-a putut lua ochii de la Leonardo DiCaprio. "Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva"

Jeff Bezos, al doilea cel mai bogat om de pe Pământ, are probleme în dragoste. Iubita lui a fost suprinsă la un eveniment în timp ce îi face ochi dulci lui Leonardo DiCaprio. Imaginile au devenit virale şi l-au făcut pe miliardar să îl ameninţe în glumă pe celebrul actor.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 20:14

Vezi și

În imaginile suprinse la un eveniment monden de peste Ocean, Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos, pare vrăjită de celebrul actor. Îl soarbe din priviri şi aproape că nu vrea să îl lase să plece de lângă ea. Scena seducţiei se desfăşoară chiar sub privirile miliardarului.

Clipul a devenit rapid viral şi a făcut din al doilea cel mai bogat om de pe Pământ ţinta ironiilor. "Găsește pe cineva care să te privească așa cum îl privește iubita lui Jeff Bezos pe Leonardo DiCaprio" sau  "Când ai miliarde, dar nu eşti Leonardo DiCaprio..." - sunt doar două dintre miile de comentarii de pe Twitter.  

Ironii după un moment de seducţie

Miliardarul nu a rezistat tentaţiei şi a intrat şi el în joc. Pregătit să lupte pentru inima iubitei, îl ameninţă în glumă pe DiCaprio. Bezos a postat o fotografie la bustul gol în care îmbrăţişează o pancartă de avertizare pe care scrie Pericol! Stâncă abruptă!, însoţită de mesajul: Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva....

Leonardo DiCaprio nu a răspuns până acum provocării. Jeff Bezos şi Lauren Sanchez sunt împreună de aproape trei ani. Relaţia lor a devenit oficială la începutul lui 2019, când miliardarul a anunţat că divorţează, după 25 de căsnicie, pentru a fi împreună cu fosta jurnalistă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Jeff Bezos, pus pe glume după ce iubita sa nu şi-a putut lua ochii de la Leonardo DiCaprio. "Leo, vino aici, vreau să îţi arăt ceva"