Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez, apariţie incendiară la MTV Music Awards. Artista i-a înmânat un premiu Oliviei Rodrigo, recompensată inclusiv pentru piesa anului

Cele mai mari hituri ale anului au fost premiate la New York într-o ediţie incendiară MTV Music Awards. Printre câştigători s-au numărat trupa sud-coreeană BTS, tânăra Olivia Rodrigo şi rapperul Lil Nas. Pe scenă au urcat însă artişti din toate generaţiile. Jennifer Lopez a zburat special de la Veneţia pentru a participa la eveniment dar a venit, de această dată, singură.

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 21:50

Vezi și

Artistul anului la 2 categorii, solo şi pop, Justin Bieber a fost şi cel mai aclamat dintre premianţii de anul acesta. După 6 ani de absenţă, canadianul a deschis showul cu o interpretare incendiară. Marele câştigător a fost însă rapperul Lil Nas X - cu trei trofee inclusiv Clipul anului.

Jennifer Lopez a atras toate privirile

Spectaculoasă ca întotdeauna, J. Lo a apărut, de data asta, neînsoţită de Ben Affleck. Artista a urcat pe scenă şi i-a înmânat unul dintre premii Oliviei Rodrigo, recompensată şi ea la 3 categorii, inclusiv piesa anului.

BTS, Harry Styles, Billie Eillish, Bruno Mars s-au numărat şi ei printre laureaţi, dar scena nu a fost doar a noii generaţii. Ed Sheeran, Foo Fighters, Alicia Keys sau  Busta Rhymes au întreţinut atmosfera la gala care a marcat 40 de ani de MTV.

Într-un corset negru din latex, Madonna a deschis nu doar ceremonia, dar şi topul celor mai discutate ţinute. Extravaganţa a fost cuvântul de ordine pe cea mai faimoasă scenă a muzicii mondiale. Meghan Fox s-a făcut şi ea remarcată cu o ţinută care nu acoperea mai nimic. Nici partenerul ei, rapperul Machine Gun Kelly nu a trecut neobservat după ce s-a îmbrâncit pe covorul roşu cu luptătorul Connor McGregor. Accesul la eveniment a fost permis cu certificat de vaccinare sau în baza unui test negativ după ce, anul trecut, gala s-a ţinut doar virtual. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Jennifer Lopez, apariţie incendiară la MTV Music Awards. Artista i-a înmânat un premiu Oliviei Rodrigo, recompensată inclusiv pentru piesa anului