Antena Meniu Search
x

Jeremy Clarkson se desparte definitiv de emisiunea Top Gear

Vedeta emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, se desparte de BBC. Televiziunea britanică a anunţat că nu îi va reînnoi contractul. Decizia vine după ce Clarkson a agresat un producător al emisiunii şi s-a ales cu o suspendare de o lună

Vezi și

Vedeta emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, se desparte de BBC. Televiziunea britanică a anunţat că nu îi va reînnoi contractul. Decizia vine după ce Clarkson a agresat un producător al emisiunii şi s-a ales cu o suspendare de o lună

Regetele, un tanc dar şi o petiţie semnată de un milion de fani din întreaga lume au fost insuficiente pentru a-l salva pe Jeremy Clarkson de la concediere. Într-un comunicat dat publicităţii azi directorul general al BBC a făcut anunţul de care se temeau fanii din întreaga lume.

Violenţa fizică însoţită de abuzuri verbale prelungite înseamnă că a întrecut cu mult limitele şi de aceea, am decis în această dimineaţă că nu îi vom reînnoi contractul lui Jeremy.

În cei 26 de ani în care a lucrat pentru BBC, Jeremy Clarkson a fost acuzat, de mai multe ori de rasism. Iar glumele sale, la limita decenţei, l-au adus şi nu o dată pe prima pagină a ziarelor. Tocmai stilul său i-a cucerit însă pe fani, iar în 2013 "Top Gear" a fost numită de Cartea Recordurilor drept cel mai urmărit program fără scenariu, cu o audienţă estimată de 350 de milioane de oameni în întreaga lume. Experţii cred că decizia de azi va costa scump postul britanic. 70 de milioane de de lire sterline, echivalentul a peste 90 de milioane de euro, un preţ pe care BBC este dispus însă să îl plătească.

Nu de aceeaşi părere este colegul lui Clarkson, James May, care sugerează că se gândeşte serios dacă merită să mai rămână şi el în echipa Top Gear.

Ziariştii au dorit să obţină o reacţie şi de la Clarkson însuşi, dar acesta a fugit, pur şi simplu, de ei, nu cu maşina, ci pe bicicletă. Iar când a trebuit să oprească la stop nu a fost deloc vorbăreţ.

Presa din Regat speculează că Jeremy Clarkson îşi va găsi uşor un nou loc de muncă şi ar fi deja în discuţii cu un post rival de televiziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Jeremy Clarkson se desparte definitiv de emisiunea Top Gear