Antena Meniu Search
x

Jocurile Invictus 2018, deschise de Prințul Harry, la Sydney

Ducele şi ducesa de Sussex au sărbătorit 5 luni de mariaj în acelaşi cadru în care anul trecut, s-au afişat lumii ca un cuplu. La Jocurile Invictus organizate, anul acesta, în Australia.

Vezi și

Ducele şi ducesa de Sussex au sărbătorit 5 luni de mariaj în acelaşi cadru în care anul trecut, s-au afişat lumii ca un cuplu. La Jocurile Invictus organizate, anul acesta, în Australia. Harry a deschis jocurile şi a vorbit, din nou, despre viitorul bebeluş. România este reprezentată de 15 militari răniţi în Afganistan şi Irak. Anul trecut, sportivii noştri au câştigat trei medalii.

În faţa a 4 mii de oameni, competitori Invictus, dar si membri ai familiilor lor, Harry nu s-a abţinut să vorbească despre bucuria de a deveni tată. Jocurile Invictus pe care le patronează au fost locul unde, anul trecut, a apărut pentru prima dată în public alături de soția Meghan Markle.

Ducesa a purtat un palton de fosta agent Scully din Dosarele X, Gillian Anderson şi o rochie Stella McCartney.

Vremea ploioasă a întârziat ceremonia de deschidere cu mai bine de o oră, dar nu a umbrit bucuria participanţilor.

România la Jocurile Invictus 2018

România este reprezentată de 15 militari răniţi în Irak și Afganistan care au fost aplaudaţi zgomotos la defilarea echipelor. Ei vor participa la 6 probe sportive, adaptate pentru persoane cu dizabilităţi, respectiv tir cu arcul, atletism, canotaj la ergometru, powerlifting, ciclism şi înot.

Competiţiile au început încă de dimineaţă iar Australia, Marea Britanie şi Franţa par că au început în forţă cu primele medalii câştigate.

500 de atleţi din 18 ţări participă anul acesta la Jocurile Invictus. Anul viitor, Jocurile vor avea loc în Olanda, la Haga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Jocurile Invictus 2018, deschise de Prințul Harry, la Sydney