Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden a gafat din nou. Preşedintele SUA a confundat Fâşia Gaza cu Ucraina de două ori

Preşedintele Joe Biden a gafat din nou - a confundat Fâşia Gaza cu Ucraina de două ori. Totul a avut loc în timpul unei întâlniri cu premierul Italiei, Giorgia Meloni, în care Biden a anunţat că Statele Unite vor recurge la lansări aeriene de ajutoare umanitare în Fâşia Gaza.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 09:16

Înainte să discute despre problemele din Gaza, Biden a vorbit despre necesitatea susţinerii Ucrainei, lucru ce poate explica confuzia.  

A gafat din nou 

Decizia de a duce ajutor în enclavă cu ajutorul avioanelor vine la scurt timp după ce 115 palestinieni au fost ucişi în timp ce stăteau la coadă ca să primească mâncare. Mai multe ţări cer o anchetă amănunţită asupra masacrului însă soldaţii israelieni susţin că nu au început să tragă decât când s-au simţit în pericol. 

În zilele următoare, ne vom alătura prietenilor noştri din Iordania şi din alte ţări şi vom apela la lansări aeriene de mâncare şi provizii în Ucraina şi căutăm să continuăm să deschidem alte căi către Ucraina. Includem şi posibilitatea unui coridor maritim ca să livrăm cantităţi mari de asistenţă umanitară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Joe Biden a gafat din nou. Preşedintele SUA a confundat Fâşia Gaza cu Ucraina de două ori