Meniu LIVE
Search
x

Video Joe Biden avertizează staff-ul de la Casa Albă: "Dacă nu vă purtaţi decent şi respectuos cu oamenii, vă dau afară pe loc"

Joe Biden, preşedintele Statelor Unite ale Americii a ţinut o şedinţă cu tot staff-ul Casei Albe, în care le-a spus tuturor care sunt planurile şi aşteptările sale de la echipă.

De Cristian Ionescu la 23.01.2021, 18:00

Biden: "Toată lumea are dreptul la decenţă şi demnitate"

Joe Biden: "Avem o obligaţie, dar şi un mare privilegiu. De puţine ori are cineva şansa de a face ceva important, cu un rezultat fundamental, pozitiv, asupra vieţilor oamenilor. Nu doar aici, ci peste tot. Lucraţi cu cel mai decent Guvern din lume, şi trebuie să restaurăm sufletul acestei ţări şi contez pe voi toţi să fiţi parte din acest efort. Dar nu glumesc când spun asta. Dacă lucraţi cu mine şi aud că aţi tratat vreun coleg cu lipsă de respect sau cu aroganţă, vă promit că vă dau afară pe loc. Pe loc. Fără dar şi poate. Toată lumea, dar toată lumea are dreptul să fie tratată cu decenţă şi demnitate. Asta ne-a lipsit, într-un mare fel, în ultimii patru ani"

Audienţă record la inaugurarea lui Joe Biden

Ceremonia de inaugurare a mandatului prezidenţial al lui Joe Biden a fost urmărită de mai mulţi americani decât învestirea din 2017 a lui Donald Trump, potrivit datelor preliminare Nielsen.

La nivelul primelor şase reţele majore de televiziune din SUA, aproximativ 39,87 milioane de oameni au urmărit ceremonia de jumătate de oră (11:45 - 12:15 ET, miercuri) în care Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris au depus jurământul.

În 2017, numărul celor interesaţi de eveniment a fost 38,35 de milioane. Diferenţa reprezintă o creştere cu 4%.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Joe Biden avertizează staff-ul de la Casa Albă: "Dacă nu vă purtaţi decent şi respectuos cu oamenii, vă dau afară pe loc"