Antena Meniu Search
x

Donald Trump a ripostat, după nominalizarea lui Joe Biden drept candidatul Partidului Democrat

Joe Biden este, oficial, candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale americane. Delegaţii din toate statele şi teritoriile americane şi-au exprimat, pentru prima dată în istorie, votul online iar invitaţi de seamă, inclusiv fostul preşedinte Bill Clinton şi-a exprimat susţinerea.

de Redactia Observator

la 19.08.2020, 23:28

Vezi și
  • Joe Biden va candida împotriva președintelui în funcție, Donald Trump
  • Michelle Obama și Bill Clinton au intervenit la Convenția democraților

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Confetti, baloane, muzică. nominalizarea lui Joe Biden a fost sărbătorită cu fast, dar nu a atins nici de departe de strălucirea convenţiilor din anii trecuţi. Alături de soţie şi nepoţi, democratul a avut o scurtă apariţie în care le-a mulţumit tuturor.

Cel mai emoţionant moment a fost însă discursul soţiei sale. În şcoala în care a predat la începutul carierei, fosta profesoară de literatură l-a prezentat electoratului pe omul Joe Biden, tată şi soţ greu încercat de viaţă.

Jill Biden, soţia lui Joe Biden: Cum repari o familie distrusă? În acelaşi fel în care repari şi o naţiune divizată. Cu dragoste şi înţelegere.

Haosul, dezbinarea şi incapacitatea de a-şi asuma răspunderea sunt principalele critici aduse preşedintelui Trump.

Bill Clinton, fost preşedinte SUA: Dacă vreţi un preşedinte pentru care munca înseamnă să petreci ore în şir în faţa televizorului şi să ataci oameni pe social media, el (n.r. Donald Trump) este omul vostru.

Într-un tur de forţă în statele cheie, Donald Trump a ripostat.

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii: Joe Biden este marioneta mişcării radicale de stânga care caută eliminarea completă a graniţele şi limitelor ţării.

Joe Biden este aşteptat să dea replica joi, în timpul discursului de acceptare a candidaturii. Democratul conduce în sondaje, dar asta nu îi garantează victoria. În 2016, Hillary Clinton a pierdut deşi era cotată ca mare favorită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a ripostat, după nominalizarea lui Joe Biden drept candidatul Partidului Democrat