Antena Meniu Search
x

Johnny Depp a urcat pe scena festivalului "Rock în Rio"

Festivalul muzical "Rock in Rio" sărbătoreşte 30 de ani de existenţă cu un program într-adevăr ieşit din comun.Alături de nume mari ca Metallica, Queen sau Elton John, printre invitaţi se numără şi Johnny Depp

Vezi și

Festivalul muzical "Rock in Rio" sărbătoreşte 30 de ani de existenţă cu un program într-adevăr ieşit din comun.Alături de nume mari ca Metallica, Queen sau Elton John, printre invitaţi se numără şi Johnny Depp. 

Formaţia lui Johnny Depp şi-a ales un nume inspirat de marile sale succese de pe ecran: "Hollywood Vampires". Fireşte, din punct de vedere muzical, Depp nu este "piesa de bază" a grupului, dar simpla sa prezenţă atrage toate privirile, la Rio sau pe orice altă scenă. Iar colegii săi, veterani ai rockului, l-au primit lângă ei cu toată simpatia.

Johnny Depp şi ceilalţi vampiri muzicali au reprezentat doar unul din momentele de vârf ale festivalului deschis la 18 septembrie şi care se încheie la acest sfârşit de săptămână. Un public entuziasmat la culme a admirat celebrităţi din mai multe generaţii, de la Queen, Elton John şi Rod Stewart până la One Republic şi System on a Down. În fiecare zi au venit cam 85.000 de spectatori pentru care Rock in Rio este un fel de a doua casă.

Festivalul este atât de popular încât rockerii cu gânduri de însurătoare îl consideră cel mai bun loc pentru nuntă. Aşa că organizatorii au amenajat o capelă unde se celebrează în fiecare seară căsătorii. BRAZIL MUSIC ROCK IN RIO, TC 1.29.2.11, sunt şi ambianţe dacă e cazul

Ultimele zile de Rock la Rio îi vor încânta din nou pe fani cu nume ca Sam Smith, Rihanna şi Katy Perry.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Johnny Depp a urcat pe scena festivalului "Rock în Rio"