Antena Meniu Search
x

Video Johnny Depp, inconştient în camera de hotel înaintea celui mai recent concert din Budapesta. Ambulanţa, chemată de urgenţă

Actorul Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel, din Budapesta, înainte ca el şi restul trupei sale, Hollywood Vampires, să concerteze săptămâna aceasta.

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 20:59

Vezi și

Johnny Depp a fost nevoit să anuleze show-ul din Budapesta după ce a fost găsit inconștient în camera sa de hotel. Potrivit rapoartelor, artistul a leșinat în camera lui de hotel astfel încât au fost nevoiți să cheme un medic, iar concertul a fost anulat, potrivit Daily News Hungary.

Arena a fost plină atunci de fani dornici, unii care au parcurs sute de kilometri pentru a vedea spectacolul, dar nu a fost menit să fie. "Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nimeni nu s-a gândit că ar putea fi o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră montajul sonor care fusese programat pentru după-amiază", anunţase unul dintre artiştii care au cântat în deschidere.

Organizatorii discută pentru a reprograma cât mai curând posibil concertul. Următorul spectacolul era programat sâmbătă noaptea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Johnny Depp, inconştient în camera de hotel înaintea celui mai recent concert din Budapesta. Ambulanţa, chemată de urgenţă