Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod din Nashville. Momentul dramatic, surprins de camere

Jon Bon Jovi a fost lăudat de poliție pentru că a ajutat o femeie aflată pe marginea unui pod. Incidentul s-a produs marți seara în Nashville, Tennessee. Vedeta rock se afla în zonă pentru a filma un videoclip.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 11:50

Jon Bon Jovi a fost lăudat de poliție pentru că a ajutat o femeie aflată în dificultate pe marginea unui pod din Nashville, Tennessee, potrivit BBC. Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville a distribuit un mesaj și un videoclip în care apar solistul Bon Jovi și echipa sa pe podul pietonal John Seigenthaler, peste râul Cumberland.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Bon Jovi și alții au vorbit cu femeia și au ajutat-o să se întoarcă pe pod, a transmis poliția. Vedeta s-a apropiat de femeie sprijinindu-se de balustradă, a vorbit cu ea și apoi a îmbrățișat-o. Ulterior, cei doi au plecat împreună de pe pod.

Filmul incidentului de pe podul din Nashville

Incidentul s-a petrecut pe podul pietonal Seigenthaler, care traversează râul Cumberland, potrivit unui mesaj postat de Poliţia Nashville pe reţeaua socială X. Jon Bon Jovi şi o asistentă de producţie video au intervenit pentru a o ajuta pe femeie, scrie EFE, citat de Agerpres.

Ziarul local The Tennessean a relatat că momentul a fost surprins într-o înregistrare video postată iniţial de poliţie pe YouTube, care a fost fost ulterior ştearsă. În imagini se vede o femeie îmbrăcată într-o rochie albastră, care stă pe marginea podului, de cealaltă parte a balustradei, agăţată cu braţele de aceasta.

Potrivit imaginilor, Jon Bon Jovi şi asistenta de producţie mergeau pe pod când au observat-o pe femeie. Mai întâi asistenta şi apoi artistul s-au apropiat încet şi au intrat în vorbă cu femeia care s-a întors la scurt timp cu faţa spre ei.

După ce s-a asigurat că femeia este în siguranţă, Jon Bon Jovi a îmbrăţişat-o

Cei doi au ajutat-o pe femeie să urce peste balustradă şi să revină în zona sigură a podului. După ce s-a asigurat că femeia este în siguranţă, Jon Bon Jovi a îmbrăţişat-o.

The Tennessean a relatat că artistul se afla pe pod pentru a filma videoclipul melodiei sale "The People's House". În timpul filmărilor, podul a rămas deschis publicului. Jon Bon Jovi nu a făcut deocamdată nicio declaraţie publică cu privire la incident

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod din Nashville. Momentul dramatic, surprins de camere