Antena Meniu Search
x

Încălțămintea președintelui CE a făcut furori la Summitul UE - Africa de Sud. Un pantof negru, altul maro (Video)

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a apărut încălţat cu pantofi diferiţi, la Summitul UE-Africa de Sud.

Jean-Claude Juncker, încălţat cu pantofi diferiţi
Jean-Claude Juncker s-a încălţat cu pantofi diferiţi la Summitul UE - Africa de Sud - Twitter

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a apărut încălţat cu pantofi diferiţi, la Summitul UE-Africa de Sud.

Într-un video postat pe Twitter, Jean-Claude Juncker apare încălţat cu pantofi diferiţi, unul de culoare neagră şi altul de culoare maro, la un eveniment.

În imagini, preşedintele Comisiei pare că este atenționat că pantofii sunt diferiţi și părăseşte în cele din urmă pupitrul conferinţei la care participa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gafa ar fi avut loc joi, la summit-ul UE - Africa de Sud, unde participa şi președintele Consiliului European, Donald Tusk, alături de președintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri externe » Încălțămintea președintelui CE a făcut furori la Summitul UE - Africa de Sud. Un pantof negru, altul maro (Video)