Antena Meniu Search
x

Președintele Comisiei Europene a apărut cu plasture pe obraz la întâlnirea cu premierul britanic

Premierul britanic Theresa May s-a întâlnit din nou, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Ea spera să obţină renegocierea acordului cu privire la Brexit, respins de parlamentul britanic.

de Redactia Observator

la 21.02.2019, 08:35

Vezi și

Premierul britanic Theresa May s-a întâlnit din nou, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Ea spera să obţină renegocierea acordului cu privire la Brexit, respins de parlamentul britanic. Comunicatul publicat după întrevedere nu menţionează însă modificarea acordului.

Theresa May a afirmat, totuşi, că discuţia a fost constructivă şi s-au înregistrat progrese. În ceea ce-l priveşte, Juncker s-a arătat binedispus şi dornic de glume. Deoarece avea pe obraz un plasture, el a ţinut să-i asigure pe ziarişti că dialogul cu premierul britanic nu a degenerat în violenţe.

”Eu m-am bărbierit pentru prima dată în viaţă când aveam 15 ani, în adolescenţă, şi atunci m-am tăiat. Azi dimineaţă mi-am spus "Hai să încerc din nou". Vedeţi care a fost rezultatul, în perioada adultă a vieţii mele. Vă spun asta ca să nu credeţi că doamna May ar fi fost cea care mi-a provocat această rană”, a declarat Președintele Comisiei Europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Președintele Comisiei Europene a apărut cu plasture pe obraz la întâlnirea cu premierul britanic