Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Kamala Harris câştigă teren în faţa lui Trump. Vicepreşedinta SUA acceptă dezbaterea cu fostul preşedinte, republicanul pune o condiţie

Alegeri SUA 2024. Cursa pentru Casa Albă devine tot mai strânsă. Kamala Harris, viitorul candidat democrat la alegerile din noiembrie, câştigă teren cu fiecare zi ce trece şi îşi îmbunătăţeşte scorul. Cele mai recente sondaje o plasează pe actuala vicepreşedintă cu doar un procent în spatele lui Donald Trump. Kamala spune că este pregătită să se dueleze cu republicanul în dezbaterea de pe 10 septembrie. 

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 09:11

Kamala Harris se simte mai pregătită ca niciodată să îl înfrunte pe Donald Trump în dezbaterea de pe 10 septembrie, dezbatere la care ar fi trebuit să participe Biden. Însă, vicepreşedinta Statelor Unite a dat de înţeles că fostului lider american nu pare să-i surâdă ideea unui posibil duel cu ea"Donald Trump a fost de acord cu dezbaterea anterior. Acum pare să dea înapoi. Dar eu sunt pregătită şi cred că alegătorii merită să vadă ecranul împărţit cu cei din această cursă, pe scena unei dezbateri".

În schimb, Trump a declarat de mai multe ori că este dispus să o confrunte pe Kamala, dar că ar prefera ca dezbaterea să aibă loc la postul Fox News şi nu la ABC. "Avem o nouă victimă de învins. Pe Mincinoasa Kamala. Cea mai incompetentă şi de extremă stânga vicepreşedintă din istoria Americii. Apropo, au făcut un sondaj. A fost declarată cea mai proastă vicepreşedintă din istorie. Nu am mai văzut acel sondaj până acum, dar acest sondaj există".

În ciuda acuzaţiilor aduse de Trump, Kamala Harris creşte tot mai mult în sondaje, de la zi la zi. Cele mai recente arată că vicepreşedinta se află cu doar un procent în spatele republicanului. În plus, potrivit CNN, în scurt timp, inclusiv Barack Obama ar urma să anunţe că o sprijină pe Kamala.

Vezi și

Tabăra republicanilor, în centrul unui scandal

Între timp, tabăra republicanilor este umbrită de scandal. Actriţa Jennifer Aniston a adus critici dure la adresa lui J.D Vance, politicianul ales de Trump să îi fie vicepreşedinte. Vance a declarat - în urmă cu trei ani - că Partidul Democrat este "o adunătură de doamne cu pisici, fără copii, cu vieţi mizerabile''. El a criticat-o inclusiv pe vicepreşedinta Kamala Harris că nu are copii biologici şi este doar mama vitregă a celor doi copii ai soţului său.

Continuă şi ancheta în cazul tentativei de asasinat a lui Donald Trump. Şeful FBI nu este nici în acest moment pe deplin convins că republicanul a fost lovit de un glonţ sau dacă nu cumva urechea i-a fost pur si simplu zgâriată de o schijă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Kamala Harris câştigă teren în faţa lui Trump. Vicepreşedinta SUA acceptă dezbaterea cu fostul preşedinte, republicanul pune o condiţie