Antena Meniu Search
x

Video Kievul se pregăteşte de un bombardament masiv: alarmele sună fără încetare, iar Ucraina se aşteaptă la o ofensivă uriaşă

Ucraina se aşteaptă ca Rusia să declanşeze o ofensivă uriaşă asupra Kievului în zilele următoare. Echipa Observator este în capitala Ucrainei.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 31.03.2022, 19:30

Vezi și

Kievul se pregăteşte de ce e mai rău. Ceea ce vedeţi în aceste imagini sunt doar câteva dintre autoturismele lovite de mai multe rachete, într-un cartier rezidenţial din Kiev. O şcoală şi alte trei blocuri au fost lovite de rachete în atacul din urmă cu câteva zile. A fost foarte multă mişcare în oraş, din partea autorităţilor şi a militarilor.

Au fost ridicate, de asemenea, şi foarte multe baricade. În ultimul timp, aici, în Kiev, alarmele antiaeriene sună încontinuu. Rachetele vin spre Kiev de undeva de la 20-30 de kilometri distanţă. Irpin este un oraş dela marginea Kievului şi este disputat în continuare. Trupele ruseşti au fost împinse în afara oraşului, dar continuă bombardamentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Kievul se pregăteşte de un bombardament masiv: alarmele sună fără încetare, iar Ucraina se aşteaptă la o ofensivă uriaşă