Antena Meniu Search
x

Video Kim Jong-un a inaugurat cu fast un cartier "luxos", cu 10.000 de apartamente, la Phenian. Cum arată locuinţele considerate de lux în Coreea de Nord

Kim Jong-un a sărbătorit, la Phenian, finalizarea a 10.000 de apartamente moderne. La eveniment au participat numeroşi oficiali de rang înalt. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 16:13

Vezi și

Motive de sărbătoare la Phenian, unde finalizarea a 10.000 de apartamente moderne a fost marcată printr-o ceremonie fastuoasă. 

Liderul nord-coreean a participat duminică la evenimentul din districtul Hwasong nou construit din Phenian, alături de alţi înalţi oficiali, inclusiv premierul cabinetului, Kim Tok Hun, anunţă agenţia de stat KCNA.

Ceremonia vine la două luni după ce Kim a început în februarie un alt proiect de locuinţe care a fost descris de KCNA drept „o altă stradă luxoasă a socialismului plină de fericirea oamenilor”. 

În 2021, regimul de la Phenian a anunţat planuri de a construi 50.000 de apartamente noi în capitală pe parcursul a cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Kim Jong-un a inaugurat cu fast un cartier "luxos", cu 10.000 de apartamente, la Phenian. Cum arată locuinţele considerate de lux în Coreea de Nord