Antena Meniu Search
x

Kit Harrington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow, internat la reabilitare

Game of Thrones l-a transformat într-un superstar, dar nu l-a protejat de efectele secundare ale celebrităţii. Actorul Kit Harrington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din cel mai scump şi mai premiat serial din istorie, s-a internat într-un centru de reabilitare. de lux, ce-i drept.

de Redactia Observator

la 30.05.2019, 12:12

Vezi și

Game of Thrones l-a transformat într-un superstar, dar nu l-a protejat de efectele secundare ale celebrităţii. Actorul Kit Harrington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow din cel mai scump şi mai premiat serial din istorie, s-a internat într-un centru de reabilitare. De lux, ce-i drept.

A ajuns acolo cu doar câteva săptămâni înainte de difuzarea episodului final al Game of Thrones, din cauza problemelor cu stresul, epuizarea şi consumul de alcool. Însă Kit Harrington nu este singurul pe care l-a doborât faima. Şi alţi colegi de platou au resimţit presiunea uriaşă a celebrităţii.

Copleşit la lectura ultimului episod, Kit Harington are ochii în lacrimi. Sunt imagini din culisele serialului, suprinse într-un documentar care a avut premiera recent. Actorul inspiră adânc şi încearcă să-şi ţină în frâu emoţiile, dar pare imposibil. Încheierea serialului Game of Thrones şi sfârşitul personajului pe care l-a interpretat aproape un deceniu s-au dovedit greu de gestionat pentru actorul de 32 de ani.

Din aprilie, interpretul lui Jon Snow încearcă să combată, într-o clinică, problemele cu care se confruntă: dependenţa de alcool şi stresul. Şi plăteşte 120 de mii de dolari pentru fiecare lună petrecută acolo, scrie presa de peste Ocean. La începutul anului, el a declarat că s-a obişnuit greu cu atenţia primită după ce a devenit celebru. Apoi a catalogat drept brutală încheierea capitolului Game of Thrones.

Consumul excesiv de alcool pare să-i fi amplificat dezechilibrul. Aflat în stare de ebrietate, actorul a fost dat afară dintr-un pub din New York. Celebritatea şi criticile dure au fost greu de acceptat şi pentru actriţele Maisie Williams şi Sophie Turner.

În schimb, actriţa Emilia Clarke a fost la un pas moarte din cauza epuizării. La doar 24 de ani a suferit două anevrisme cerebrale şi a fost operată de mai multe ori pe creier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Kit Harrington, cunoscut pentru rolul lui Jon Snow, internat la reabilitare