Antena Meniu Search
x

Kylie Jenner, aspru criticată de fani pentru tema unei petreceri organizate în cinstea unei prietene (Video)

Kylie Jenner este în centrul unui scandal uriaş! Vedeta a fost aspru criticată după ce a organizat o petrecere cu tematica "Povestea Slujitoarei" în cinstea unei prietene. Fanii au acuzat-o că este ignorantă şi promovează sclavia.

de Redactia Observator

la 11.06.2019, 17:44

Vezi și

Kylie Jenner este în centrul unui scandal uriaş! Vedeta a fost aspru criticată după ce a organizat o petrecere cu tematica "Povestea Slujitoarei" în cinstea unei prietene. Fanii au acuzat-o că este ignorantă şi promovează sclavia. Iar asta pentru că serialul "Povestea Slujitoarei" prezintă o Americă cu o societate totalitară, în care femeile sunt sclave sexuale.

Petrecerea surpriză pe care Kylie Jenner a organizat-o în cinstea prietenei sale s-a transformat într-un scandal de amploare în mediul online.

Mezina clanului Kardashian a fost aspru criticată de fani pentru tema aleasă. Mai exact un decor inspirat din cunoscuta serie, Povestea Slujutoarei.

Acţiunea din serial are loc într-o societate totalitară din Statele Unite. Mai exact o lume în care femeile fertile sunt forţate să devină sclave sexuale pentru a repopula planeta.

Inspiriat din romanul lui Margaret Atwood, serialul a fost lansat, nu întâmplător, într-o perioadă în care Hollywood-ul a fost umbrit de scandalurile sexuale.

Kylie Jenner nu pare, însă, să fi ţinut cont de aceste aspecte.

Îmbrăcată într-o rochie roşie cu bonetă albă pe cap, mezina clanului Kardashian a atras numaidecât atenţia fanilor care au criticat-o că promovează sclavia sexuală.

Postările au generat discuţii aprinse şi despre legeile anti-avort din Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Kylie Jenner, aspru criticată de fani pentru tema unei petreceri organizate în cinstea unei prietene (Video)