Antena Meniu Search
x

ATACUL DIN BOSTON: Anchetatorii au identificat doua persoane suspecte

La trei zile de la atacul care a insangerat maratonul de la Boston, politia face primele identificari de suspecti. Doi barbati sunt pe lista anchetatorilor si-au fost surprinsi si-n imaginile tragediei. Peste Ocean, au inceput comemorarile victimelor, la care a luat parte si presedintele Obama

Vezi și

Acum, la Boston, teroarea parca face parte din cotidian. “Cand treci pe langa un cos de gunoi, te uiti de doua ori. Cand esti in statia de autobuz, te intrebi: E asta? E randul meu? Sunt scene pe care nu poti sa le uiti. Sunt scene care iti raman in minte”, explica romanca Denisa Dobrin.

Femeia a fost chiar la linia de finis a maratonului, intr-un cort de prim ajutor, la care au ajuns multi dintre raniti. Isi aminteste cum, intr-o clipa, peisajul s-a schimbat dramatic: era peste tot sange. Erau morti si raniti. Supravietuitorii, inclusiv romani, si-au cautat salvarea pe unde au putut. “Am luat-o la fuga impreuna cu prietena mea si am incercat sa mergem pe langa cladiri ca sa nu ne calce in picioare”, povesteste romanca.

Anchetatorii au identificat doua persoane suspecte, in special, o persoana care a fost vazuta la al doilea site, unde a explodat a doua bomba. Persoana respectiva, un tanar, a fost vazuta cu un rucsac negru. Ar fi lasat un pachet langa gard. Ar putea fi chiar pachetul care apare intr-una din fotografiile facute in timpul cursei. Dispozitivul era intr-o oala de gatit, invelita intr-un sac, lasat chiar pe marginea trotuarului, in fata spectatorilor. Cel putin 15 copii erau acolo.

Acum, la trei zile, locul tragediei este inca inchis. La doi pasi, insa, americanii au ridicat un altar de flori si lumanari. La comemorarile din oras a luat parte si Barack Obama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » ATACUL DIN BOSTON: Anchetatorii au identificat doua persoane suspecte