Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video La ce speră Robert Kennedy Jr. după ce și-a suspendat campania electorală. Ce cere în schimbul susținerii lui Donald Trump

Candidatul independent la preşedinţia Statelor Unite - Robert Kennedy Jr. a anunţat că şi-a suspendat campania electorală pentru a-l susţine pe Donald Trump. 

de Redactia Observator

la 24.08.2024 , 08:00

În schimbul susținerii lui Trump, Kennedy spera la un post într-o eventuală administrație Trump, a declarat miercuri pentru Reuters un super PAC care îl susține pe Kennedy.

Robert Kennedy Jr. şi-a suspendat campania electorală pentru a-l susţine pe Trump

De asemenea, Kennedy dorea ca Trump să permită mișcării sale politice să continue într-un fel sau altul, ceea ce ar putea include rămânerea pe buletinul de vot în unele state. Robert Kennedy Jr. este nepotul lui John F.

Vezi și

Kennedy şi a ajuns celebru pentru faptul că propagă teorii ale conspiraţiei cu privire la vaccinuri. Retragerea parţială din cursa prezidenţială este provocată şi de faptul că nu poate candida în statul New York.

O judecătoare a decis că nu a locuit niciodată acolo, aşa cum a susţinut, ci în California, împreună cu soţia sa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » La ce speră Robert Kennedy Jr. după ce și-a suspendat campania electorală. Ce cere în schimbul susținerii lui Donald Trump