Antena Meniu Search
x

Lecţie de supravieţuire din partea unui copil de 10 ani

Deşi are doar 10 ani, un băiat din Utah ar putea să predea cursuri de supravieţuire. Folosindu-se de cunoştinţele aflate de la televizor dar şi de inspiraţia de moment, copilul a reuşit să supravieţuiască aproape 30 de ore în sălbăticie. S-a adăpostit de ploaie în spatele unor pietre, şi-a filtrat apa de băut prin haine şi a încercat chiar să îşi gătească

Vezi și

Deşi are doar 10 ani, un băiat din Utah ar putea să predea cursuri de supravieţuire. Folosindu-se de cunoştinţele aflate de la televizor, dar şi de inspiraţia de moment, copilul a reuşit să supravieţuiască aproape 30 de ore în sălbăticie. S-a adăpostit de ploaie în spatele unor pietre, şi-a filtrat apa de băut prin haine şi a încercat chiar să îşi gătească

În braţele salvatorilor, nimic nu trădează că, în ultimele 30 de ore, băiatul pe nume Malachi a rătăcit singur pe munte, nemâncat, prin frig şi ploaie. În vârstă de 10 ani, aventurierul era, zilele trecute, în expediţie pe munte, alături de familie. S-a îndepărtat însă şi nu a mai găsit drumul de întoarcere.

29 de ore, salvamontiştii, părinţii şi zeci de voluntari l-au căutat prin pădurea deasă. În cele din urmă, un câine special antrenat i-a luat urma.

Băiatul le-a povestit salvatorilor că, peste noapte, s-a ascuns între nişte pietre ca să nu îl ude ploaia. Iar emisiunile de explorare care îl pasionează atât de mult l-au ajutat să rămână în viaţă. Şi-a folosit geaca pentru a filtra apa, ca să aibă ce bea. A încercat chiar să facă un foc şi să gătească câteva ciuperci, dar asta nu i-a reuşit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Lecţie de supravieţuire din partea unui copil de 10 ani