Antena Meniu Search
x

Libertatea barbatului, care a rapit si violat trei adolescente din SUA, costa opt milioane de dolari

Opt milioane de dolari costa libertatea barbatului care a rapit si a violat trei adolescente din Statele Unite. E valoarea cautiunii stabilite de instanta. Pentru victimele pe care Ariel Castro le-a chinuit vreme de 10 ani, libertatea regasita e insa de nepretuit. Doua dintre ele s-au intors deja in familie

Vezi și

Primita cu urale de vecini, prieteni si ziaristi, Gina de Jesus a facut semnul victoriei. Apoi, cu fata ascunsa, a disparut in casa. Amanda Berry a vrut sa citeasca o declaratie, dar emotia a coplesit-o. A vorbit doar sora ei. “In acest moment, familia noastra doreste sa i se respecte intimitatea, pentru ca sora si nepoata mea si eu insami sa ne putem veni in fire”, a spus Beth Serrano, sora Amandei.

Povestea fetelor rapite si tinute prizoniere 13, 10, respectiv noua ani inca e greu de digerat pentru americani. La fel a fost pentru politisti, in ziua in care Amanda a evadat.

A treia fosta prizoniera, Michelle Knight, e inca la spital. E cea mai marcata de chinul prin care a trecut. Tot ea le-a spus anchetatorilor ca in casa groazei a mei existat o prizoniera. Era acolo cand Ariel Castro a rapit-o pe ea, dar a murit la scurt timp. Proprietarul casei, un fost sofer de autobuz, va raspunde pentru faptele sale.

Surse din ancheta au declarat, pentru CNN, ca cele trei fete erau atat de terorizate incat nu incercasera niciodata sa fuga. Iar in ziua eliberarii, Michelle si Gina au refuzat sa o urmeze pe Amanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Libertatea barbatului, care a rapit si violat trei adolescente din SUA, costa opt milioane de dolari