Antena Meniu Search
x

Lichtenstein are multe de oferit

Lichtenstein, țara cu care ne întâlnim cel putin o dată la patru ani în preliminariile pentru un campionat de fotbal. Înghesuit între Austria si Elvetia, micul principat are multe de oferit

Vezi și

În primul rând, drumetii montane! Noi, astia mari, întelegem de ce ne-ar atrage, dar de ce ar vrea un copil sa le încerce? Ei bine, pentru ca sunt tematice - cum ar fi Poteca Planetei pentru micul astronaut din familia voastră sau Poteca Legendelor Walser pentru mica printesă.

Tot aici găsim si mini-trenuletul CityTrain, care îsi croieşte drum pe strădutele capitalei Vaduz si care face oprire pe langa crame - sunteti cu bebe deci nu vă puteti gândi la băut si desigur la Castelul Vaduz.

Locuitorii principatului îmbrătisează caracteristica de destinatie pentru familii, motiv pentru care hotelurile au pachete speciale pentru părinti obositi, cum ar fi un restaurant cu supraveghere sau cu locuri de joacă, astfel încât voi să vă puteti bucura de o cină linistită în doi.

Nu vă gânditi la bani prea mult când vine vorba de plimbări, dacă vânati ofertele nu va fi foarte scump. Gânditi-vă la ce descoperiti voi si cât de mult îl va ajuta pe fiul sau fiica dumneavoastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Lichtenstein are multe de oferit