Antena Meniu Search
x

Video Luare de ostatici cu final neobişnuit în Amsterdam. Poliţiştii au reuşit să anihileze atacatorul după ce au dat cu maşina peste el

Luare de ostatici cu final neobişnuit în centrul oraşului Amsterdam. Polițiștii au fost chemați pentru un jaf armat marți după-amiază, care s-a transformat într-o luare de ostatici. Vă avertizăm că urmează imagini ce pot avea impact emoţional.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 09:27

Vezi și

Ieri seară, un individ înarmat a reţinut, sub ameninţarea armei, un alt bărbat, într-un magazin dintr-o piaţă intens circulată. Răpitorul a afirmat că va detona o bombă şi la un moment dat a deschis focul asupra poliţiştilor.

"De la începutul luării de ostatici în Apple Store-ul din Leidseplein, mai multe persoane au reușit să părăsească magazinul", a anunțat poliția olandeză pe Twitter.

După cinci ore de asediu, singurul ostatic rămas în clădire cu atacatorul a profitat de un moment de neatenţie şi a luat-o la fugă. Răpitorul a fugit după el dar a fost lovit în plin de o maşină condusă de un poliţist. Grav rănit, omul a fost trimis la spital doar după ce un robot a verificat că NU avea nicio bombă asupra sa. 

Poliţia spune că el ceruse 200 de milioane de euro, în bitcoin, pentru a-şi elibera prizonierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Luare de ostatici cu final neobişnuit în Amsterdam. Poliţiştii au reuşit să anihileze atacatorul după ce au dat cu maşina peste el