Antena Meniu Search
x

Salvat de îngerul păzitor. Românul rănit în atacul armat de la Las Vegas îi datorează viaţa unei colege de muncă

O colegă de serviciu l-a ajutat pe Luca să ajungă la medicii de pe ambulanţă şi să primească îngrijirile necesare.

Vezi și

O colegă de serviciu l-a ajutat pe Luca să ajungă la medicii de pe ambulanţă şi să primească îngrijirile necesare. Printre lacrimi, tânăra a povestit cum a ajuns să-l salveze pe tânărul român.

Lenea Sampson merge zilnic la spital, să-l vadă pe Luca Iclodean, tânărul român lovit de un glonţ în masacrul din Las Vegas.   

Lenea Sampson, colega lui Luca Iclodean:

Văzându-l că îşi revine mă ajută în fiecare minut să trec peste această tragedie.  

Luca ar fi putut muri, dacă ea nu-l salva. În timp ce oamenii fugeau ca să scape de ploaia de gloanţe, tânăra s-a oprit şi l-a ajutat pe tânărul clujean, care lucra ca barman la festivalul unde au fost împuşcate aproape 600 de persoane.    

Lenea Sampson, colega lui Luca Iclodean:

L-am văzut pe Luca și mâna lui, în cealaltă mână avea telefonul său și o poză cu mama lui. Și în acel moment a trebuit să spun: "Nu pot să te las. Sunt chiar aici. Sa mergem. Trebuie să ieșim de aici!"

Lenea Sampson l-a dus pe Luca până la una dintre zecile de ambulanţe venite să-i preia pe răniţi. În cele şapte ore cât a durat intervenţia chirurgicală, colega românului a stat alături de părinţii lui şi i-a încurajat. 

Traian Iclodean, tatăl lui Luca Iclodean

Îţi multumesc! Niciodată nu-ţi voi putea mulţumi destul.

Românul de 23 de ani îşi revine pe zi ce trece. Respiră singur şi a reuşit deja să facă primii paşi, deşi şi-a pierdut o parte din plămân, după atac.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Salvat de îngerul păzitor. Românul rănit în atacul armat de la Las Vegas îi datorează viaţa unei colege de muncă