Antena Meniu Search
x

Lupta pentru Oscaruri e strânsă

"Jaf în stil american" şi "12 ani de sclavie" domină gală după gală, la Hollywood. Marile câştigătoare şi la Globurile de Aur, de acum câteva zile, cele două pelicule şi-au reconfirmat statutul de filmele anului şi la Critic's Choice Awards.

Vezi și

A fost o săptămână de vis pentru regizorul Steve McQueen. Drama sa istorică a fost recompensată cu un glob de aur pentru cel mai bun film şi nouă nominalizări la Oscaruri.

Nu mai este nicio îndoială că este unul dintre filmele Anului, alături de "Ţeapă în stil american" şi "Misiune în spaţiu".

Criticii cred că ultimele două pelicule se vor duela pentru titlul cel mai bun producător, distincţie primită, la gala de seara trecută de aventura 3D a Sandrei Bullock. Cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă au mers la aceiaşi câştigători ai Globurilor de aur.

Leonardo DiCaprio a fost şi el recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor într-o comedie pentru rolul din "Lupul de pe Wall Street".

Ar putea fi o avanpremieră pentru Oscaruri, spun criticii. Povestea unui broker onest, transformat în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă, a fost intens premiată la toate galele de anul acesta.

Înainte de începerea spectacolului, starurile au strălucit pe covorul roşu. Purtând o ţinută Lanvin, Cate Blanchett a fost una dintre reginele stilului de la gala Criticilor de film, la fel şi Amy Adams, care a ales o superbă rochie roz.

Mai puţine laude au primit, în schimb, Sandra Bullock şi Julia Roberts. Dar, sezonul premiilor la Hollywood este abia la început. El va atinge apogeul pe 2 martie, când va avea loc gala premiilor Oscar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Lupta pentru Oscaruri e strânsă