Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Madonna, scandal de proporţii la gala MTV Video Music Awards, după ce a vorbit numai despre ea în omagiul dedicat Arethei Franklin

Madonna a reuşit să stârnească un scandal de proporţii la gala MTV Video Music Awards. Cântăreaţa de 60 de ani a vorbit mai mult despre sine decât despre Aretha Franklin în omagiul dedicat reginei muzicii soul.

de Redactia Observator

la 21.08.2018 , 22:11

Madonna a reuşit să stârnească un scandal de proporţii la gala MTV Video Music Awards. Cântăreaţa de 60 de ani a vorbit mai mult despre sine decât despre Aretha Franklin în omagiul dedicat reginei muzicii soul. A fost acuzată de lipsă de respect de internauţii furioşi, care i-au taxat imediat discursul egocentric.

"Aretha Louis Franklin mi-a schimbat cursul vieţii. Am plecat din Detroit pe când aveam 18 ani şi 35 de dolari în buzunar. Visul meu era să ajung o dansatoare celebră", a spus Madonna.

Omagiul pe care Madonna trebuia să îl dedice Arethei Franklin s-a transformat într-un discurs bizar. Preţ de 10 minute, cântăreaţa s-a lăudat singură.

Vezi și

La finalul galei MTV Video Music Awards, spectatorii au auzit de la Madonna povestea începutului ei de carieră. Cuvintele emoţionante despre regina muzicii soul, care a murit la 76 de ani, au fost aproape inexistente. 

"După ani de chin şi sărăcie am decis să merg la audiţii pentru un musical. Am mers la audiţie şi doi producători francezi foarte importanţi care se aflau în teatrul gol m-au provocat să fiu extraordinară. Audiţia a decurs bine", şi-a continuat Madonna mărturisirea.

La gală, Jennifer Lopez a primit premiul pentru întreaga carieră. Este prima artistă latino care obţine acest trofeu.

Aflată într-o formă fizică extraodinară, J. Lo a intrat în rolul unei zeiţe provocatoare în ţinuta creată special pentru ea de Donatella Versace. Cântăreaţa a urcat pe scena MTV Video Music Awards pentru prima dată în 17 ani.

Camila Cabello a fost favorita galei de noaptea trecută. Dintre cele cinci categorii la care a fost nominalizată, a câştigat cele mai râvnite dintre premii: artistul anului şi cel mai bun videoclip.

Nominalizaţi la opt categorii, Beyonce şi Jay-Z au lipsit la unul dintre cele mai importante evenimente din muzica mondială.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Madonna, scandal de proporţii la gala MTV Video Music Awards, după ce a vorbit numai despre ea în omagiul dedicat Arethei Franklin