Antena Meniu Search
x

Magazin de bijuterii jefuit în plină zi în Paris (Video)

O bijuterie din Paris a fost jefuită în plină zi. Mascaţi şi înarmaţi, trei indivizi nu s-au lăsat intimidaţi de nimeni. Trecători şi vecini au fost martori, iar unul dintre ei a şi filmat evenimentul.

de Redactia Observator

la 16.11.2019, 22:11

Vezi și

O bijuterie din Paris a fost jefuită în plină zi. Mascaţi şi înarmaţi, trei indivizi nu s-au lăsat intimidaţi de nimeni. Trecători şi vecini au fost martori, iar unul dintre ei a şi filmat evenimentul. Nimeni nu a îndrăznit, totuşi, să îi oprească iar hoţii au fugit cu tot ce au găsit în magazin. Valoare pagubelor nu e deocamdată necunoscută.

Atacul s-a produs la ora locală 13.00, când magazinul era închis. În imagini se poate vedea cum unul dintre hoţi sparge vitrinele cu un baros şi începe să ia bijuteriile expuse. În acest timp, doi complici, dintre care unul înarmat cu o puşcă, îi îndepărtează pe trecătorii care încearcă să se apropie. Imaginile par rupte din filme. Un martor filmează totul dintr-un bloc de vizavi.

Pietoni şi maşini trec prin faţa magazinului în timp ce jaful este în desfăşurare. Dar nimeni nu îndrăzneşte să intervină. Înarmaţi şi mascaţi, hoţii patrulează în lung şi n lat şi îi ameninţă pe cei care trec prin zonă.Cu geanta plină de bijuterii, răufăcătorii pot fi văzuţi, apoi, ieşind din magazin.

La colţul străzii, mai verifică o dată prada, apoi se fac nevăzuţi pe două scutere. Sunt căutaţi şi acum de poliţie. Valoarea bijuteriilor furate nu a fost încă stabilită dar modul de operare seamănă izbitor cu un alt jaf petrecut tot în Paris în iunie. Mai mulţi martori au filmat şi atunci scenele de groază. Unii i-au şi urmărit pe infractorii care au pierdut, pe drum, o parte din pradă.

Lovitura pare inspirată şi din seria de jafuri comise de bandele de români în ţări europene- Franţa, Danemarca, Spania, Belgia sau Marea Britanie. Românii erau cunoscuţi pentru rapiditatea lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Magazin de bijuterii jefuit în plină zi în Paris (Video)