Antena Meniu Search
x

Maia Sandu, nominalizată "femeia anului″ de Financial Times. "Există puțini politicieni în lume care se confruntă cu provocări atât de mari"

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost nominalizată de cititorii ziarului Financial Times la categoria "Femeia anului 2022", transmite TVR Moldova, citat de Radio Chișinău. Potrivit descrierii, Sandu este printre puţinii politicieni din lume "care se confruntă cu provocări atât de mari" şi a depus "eforturi supraumane" pentru a le face faţă. 

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 16:12

Maia Sandu
Maia Sandu a fost nominalizată la categoria "Femeia anului 2022" - Facebook / Maia Sandu

"Există foarte puțini politicieni în lume care se confruntă cu provocări atât de mari precum le are Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, și tara sa: influx major de refugiați, lupta cu oligarhi corupți legați de Rusia, o criză energetică majoră care aruncă în întuneric țara de fiecare dată când Rusia bombardează Ucraina, forțând-o să facă eforturi supraumane pentru a găsi livrări alternative de energie și a se apăra de amenințări de securitate, printre altele", se arată în descriere, relatează TVR Moldova.

În Washington, aflată într-o vizită de lucru în SUA, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit distincția "Madeleine K. Albright", acordată de Institutul Național pentru Democrație (NDI).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Maia Sandu, nominalizată "femeia anului″ de Financial Times. "Există puțini politicieni în lume care se confruntă cu provocări atât de mari"