Antena Meniu Search
x

Mașina recuperată după 28 de ani

O femeie din america şi-a recuperat maşina la 28 de ani de când i-a fost furată! Autoturismul, primul pe care l-a cumpărat din banii ei, a fost găsit din întâmplare de un poliţist atent la detalii

Vezi și

O femeie din America şi-a recuperat maşina la 28 de ani de când i-a fost furată! Autoturismul, primul pe care l-a cumpărat din banii ei, a fost găsit din întâmplare de un poliţist atent la detalii. 

Lynda îşi cumpărase prima maşină cu opt sute de dolari şi o avea de numai un an, când i-a fost furată. Nici măcar nu apucase să monteze plăcuţele de înmatriculate cu numele ei, pe care le comandase.

Şi poliţiştii şi-au pierdut de mult speranţa că vor recupera maşina furată. Dar în septembrie au găsit-o din întâmplare, după ce un individ a încercat să o înmatriculeze.

Ofiţerul a efectuat, din precauţie, o anchetă serioasă şi a putut confirma că a fost furată, chiar dacă multe documente au fost pierdute ori şterse din sistem.

Poliţiştii nu au stabilit, încă, dacă individul, care pretinde că are maşina de 23 de ani, ştia că e furată. Însă asta nu contează pentru Linda, proprietara de drept, pe care o leagă multe amintiri de autoturism. Amintiri despre tatăl ei.

În memoria tatălui său, Lynda a decis să lase în parcare maşina pe care o folosea până acum şi să conducă acest Mustang.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Mașina recuperată după 28 de ani