Antena Meniu Search
x

Mama celor doi acuzati pentru atentatele din Boston ar putea fi arestata. Iata motivul!

Mama celor doi acuzati ca ar fi pus la cale atentatele din Boston ar putea fi arestata daca se intoarce in Statele Unite. Ea a declarat ca ar vrea sa vina in SUA, saptamana aceasta

Zubeidat Tarnaeva a fost arestata anul trecut pentru furt din magazinul Lord & Taylor, la Natick, dupa ce agenti de paza au chemat politia. Ea a fost acuzata ca a furat haine in valoare de 1.600 de dolari. Natick este un oras situat pe ruta maratonului din Boston, la aproximativ 16 kilometri de la linia de start.

"Exista un mandat de arestare pe numele ei", a afirmat un functionar de la un tribunal din orasul Natick, in statul Massachusetts, pentru agentia Ria Novosti. "In cazul in care este oprita aici sau altundeva pe teritoriul statului, ea poate fi arestata, sau oriunde altundeva pe teritoriul Statelor Unite, ofiterul fiind cel care decide", a adaugat oficialul.

Anzor si Zubeidat Tarnaev locuiesc in prezent in Daghestan, o republica in Caucazul rus, la Marea Caspica, afectata de o rebeliune islamista armata.

Foto: Channel 4

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mama celor doi acuzati pentru atentatele din Boston ar putea fi arestata. Iata motivul!