Antena Meniu Search
x

Mamă de 39 de ani, acuzată că ar avea un copil cu un băiat minor pe care l-ar fi abuzat sexual, în Anglia

Sarah Campbell, o mamă în vârstă de 39 de ani, este acuzată ca ar fi abuzat sexual doi adolescenţi minori în perioada 2016-2019. Cu unul dintre ei, femeia ar avea un copil.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 18:02

Sara Campbell
Mamă de 39 de ani, acuzată că ar avea un copil cu un băiat minor pe care l-ar fi abuzat sexual, în Anglia - Liverpool Echo

Femeia de 39 de ani se confruntă cu 15 capete de acuzare pentru infracţiuni care implică abuzuri sexuale în cazul a doi băieţi minori, în perioada 2016-2019. Tânara din Bootle, Merseyside, a plâns în sala de judecată, în momentul în care a negat toate acuzaţiile care susţineau că i-a atins în mod intenţionat pe băieţi. De asemenea susţine că nu ştia că sunt minori, potrivit The Mirror.

Nouă dintre capetele de acuzare se referă la unul dintre băieţi, iar infraţiunile ar fi început în 2016, pe când băiatul avea doar 13 ani, raporturile intime continuând până în 2018. În urma abuzurilor, femeia a rămas însărcinată. 

Campbell mai are şase capete de acuzare tot pentru infracţiuni sexuale cu minori. Ea ar fi abuzat în aceeaşi perioadă şi un alt băiat, de aceeaşi vârstă, patru dintre acuzaţii incluzând activitate sexuală penetrativă.

Femeia a negat toate acuzaţiile. Procesul va avea loc în 2022

Sarah Campbell a depus mai multe plângeri pentru acuzaţiile care i s-au adus. Femeia a fost văzută inclusiv plângând în sala de judecată, atunci când a venit să îşi susţină nevinovăţia. Procesul a durat cinci zile. În urma acestuia, judecătoarea Louise Brandon a stabilit o cauţiune pentru eliberarea condiţionată şi a stabilit un nou proces în data de 9 mai 2022.

,,Inculpatul va ieşi pe cauţiune, cu condiţia să nu contacteze niciunul din reclamanţi”, a declarat aceasta. Până la data noului proces, Sarah Campbell va rămâne în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Mamă de 39 de ani, acuzată că ar avea un copil cu un băiat minor pe care l-ar fi abuzat sexual, în Anglia