Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mamă devastată după ce fetiţa ei de un an şi jumătate a înghiţit o baterie şi a murit, în SUA: "Este o durere pe care nu o voi putea exprima niciodată"

Durere cumplită pentru o familie care şi-a pierdut fetiţa, un copilaş zâmbăreţ de doar un an şi jumătate. Micuţa a murit după ce a înghiţit o baterie în timp ce se afla în casa familiei, în Texas, SUA.

de Larisa Andreescu

la 21.12.2020 , 13:29

Reese Hamsmith
Fetiţa de un an şi jumătate a murit după ce a înghiţit o baterie - Gofundme.com/prayforreese
  • Ar fi suferit arsuri la nivelul gâtului, esofagului, corzilor vocale.
  • Familia se pregăteşte de înmormântare.

Reese Hamsmith, în vârstă de un an şi jumătate, se afla în Texas, SUA, la momentul incidentului. Într-un moment în care a scăpat neobservată de părinţi, fetiţa a înghiţit o baterie.

„Am plecat cu un membru al familiei în minus” a declarat mama devastată, după ce a părăsit spitalul fără fetiţa ei.

Potrivit Daily Star, fetiţa a înghiţit bateria săptămâna trecută, iar în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o salva, Reese s-a stins din viaţă joi la spitalul de copii din oraşul Lubbock, Texas.

Articolul continuă după reclamă

Fetiţa a început să se simtă rău la scurt timp după ce a înghiţit bateria

Conform unui raport întocmit de medici ar fi suferit arsuri la nivelul gâtului, esofagului, corzilor vocale.

„Suntem cu un membru în familie mai puţin. Este o durere pe care nu o voi putea exprima niciodată. Nu voi uita niciodată momentul în care am privit fereastra avionului ştiind că bebeluşul meu nu este cu mine. Măcar nu are dureri, e în ceruri alături de Mântuitorul nostru” a adăugat mama, Trista Hammond, complet devastată de cele întâmplate.

Trista a mărturisit că fetiţa începuse să se simtă deja rău atunci când şi-a dat seama că de la telecomanda televizorului lipsea o baterie mică. S-a temut atunci că a înghiţit-o.

Apoi a început să prezinte simptome, inclusiv vărsături, febră, dureri abdominale și dificultăți de respirație sau de înghițire.

O pagină GoFundMe a fost creată pentru a acoperi cheltuielile medicale, dar şi pentru a ajuta familia Hamsmith să se pregătească de înmormântare. În doar 3 zile s-au strâns peste 44.000 de dolari datorită bunătăţii oamenilor.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Mamă devastată după ce fetiţa ei de un an şi jumătate a înghiţit o baterie şi a murit, în SUA: "Este o durere pe care nu o voi putea exprima niciodată"