Antena Meniu Search
x

Mărturia în lacrimi a mamei Denisei, românca ucisă sălbatic în Spania: 'Cum voi putea trăi în continuare?'

Mama Denisei, românca de 17 ani ucisă sălbatic în faţa unei case din oraşul Alcorcon din Spania, a declarat, cu ochii în lacrimi, că ştia că fiica ei era ameninţată de cea care i-a luat viaţa.

Mama Denisei, românca de 17 ani ucisă sălbatic în faţa unei case din oraşul Alcorcon din Spania, a declarat, cu ochii în lacrimi, că ştia că fiica ei era ameninţată de cea care i-a luat viaţa.

Daniela, mama Denisei, a declarat pentru presa din Spania că ştia faptul că fiica ei era ameninţată cu moartea de iubita actuala a fostului ei prieten.

Mai mult, Denisa le-a povestit părinţilor că s-a despărţit de fostul ei prieten pentru că acesta începuse să se drogheze, lucru pe care îl făcea şi actuala lui iubită.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din motive încă necunoscute, iubita actuala, o tânără de 19 ani, a început să îi trimită româncei mesaje de ameninţare.

'Cum voi putea trăi în continuare? Denisa ne-a povestit că primea mesaje de ameninţare de la respectiva fată, printre care şi ameninţări cu moartea. Totuşi, ne-a spus că are totul sub control şi să nu ne facem griji', a declarat mama Denisei pentru La Vanguardia.

Denisa Maria a fost ucisă în faţa casei iubitul ei din Spania

Româncă ucisă cu sânge rece în Spania

Duminică noapte, în jurul orei 22.00, în timp ce se afla la actualul ei iubit, fata de 17 ani, din Tulcea, a fost ucisă după ce a răspuns la uşă.

Criminala Denisei a sunat la sonerie, iar când adolescenta a răspuns a scos un cuţit şi a înjunghiat-o în abdomen.

O prietenă cu care Denisa vorbea la telefon în momentul în care a fost atacată a fost cea care a alertat autorităţilor.

Din nefericire, medicii sosiţi de urgenţă la locul sângerosului atac nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Astăzi, fata de 19 ani care ar fi ucis-o pe Denisa a fost reţinută sub acuzaţia de omor şi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mărturia în lacrimi a mamei Denisei, românca ucisă sălbatic în Spania: 'Cum voi putea trăi în continuare?'