Antena Meniu Search
x

O mamă care și-a lăsat acasă bebelușul și a plecat 4 zile, după băutură, riscă închisoarea

O mamă din Siberia care și-a lăsat acasă bebelușul de 3 luni și a plecat după băutură, riscă acum închisoarea. Copilul a fost găsit în condiții deplorabile de polițiștii chemați de vecini.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 06.04.2019, 18:50

O mamă care și-a lăsat acasă bebelușul de 3 luni și a plecat după băutură riscă închisoare Vezi și

O mamă din Siberia care și-a lăsat acasă bebelușul de 3 luni și a plecat după băutură, riscă acum închisoarea. Copilul a fost găsit în condiții deplorabile de polițiștii chemați de vecini.

Femeia de 37 de ani, care este originară din regiunea Yakutsk din Siberia, este acuzată de cruzime și de faptul că a nu a reușit să își îndeplinească îndatoririle de părinte și va fi adusă în fața justiției din Rusia.

Ea are 3 copii, cu vârstele de 3 luni, 3 ani și 10 ani. În timp ce fiul cel mare stătea la niște rude, ceilalți doi frați mai mici locuiau cu mama lor. Pe 30 martie însă, femeia și-a luat copilul de 3 ani și a spus că pleacă după băutură, spune REN TV.

L-a lăsat pe bebelușul de 3 luni cu fratele ei. Însă acesta, văzând că sora sa nu mai vine, i-a dat telefon și i-a spus că pleacă la serviciu. Copilul a rămas astfel singur în casă.

Pe 3 aprilie, după 4 zile, vecinii au sunat la poliție, alertați de plânsetele copilului. Polițiștii și cei de la protecția copilului au găsit copilul singur în casă, pe o canapea, având lângă el un biberon gol. Copilul era murdar, cu scutecele neschimbate. A fost dus de urgență la spital.

Mama care și-a lăsat acasă bebelușul

Copilul de 3 ani al femeii au fost preluat de serviciile sociale, în timp ce ea dă socoteală autorităților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O mamă care și-a lăsat acasă bebelușul și a plecat 4 zile, după băutură, riscă închisoarea