Antena Meniu Search
x

Marea Britanie, amenințată cu un "SFÂRȘIT MIZERABIL"! "SUA și Coreea de Sud se pregătesc pentru un RĂZBOI NUCLEAR"

Liderul nord-coreean Kim Jong-un amenință Marea Britanie că va avea parte de un "sfârșit mizerabil" dacă se va alătura SUA în "pregătirea pentru un război nuclear", scrie Daily Mail..

Liderul nord-coreean Kim Jong-un amenință Marea Britanie că va avea parte de un "sfârșit mizerabil" dacă se va alătura SUA în "pregătirea pentru un război nuclear", scrie Daily Mail.

În ultimele luni, Coreea de Nord a proferat numeroase amenințări la adresa Statelor Unite ale Americii, ca urmare a conflictului privind intensificarea testelor nucleare efectuate de nord-coreeni, însă acum se pare că amenințările se extind și asupra aliaților americanilor.

"Amenințăm solemn nu numai SUA, ci și sateliții acestora, inclusiv Marea Britanie și Australia, care profită de manevrele de război îndreptate împotriva Coreii de Nord, că vor avea parte de un sfârșit mizerabil dacă se alătură americanilor", se arată într-un comunicat al agenției oficiale Korean Central News Agency (KCNA).

Potrivit unor informații, militari din Anglia și Australia ajută peste 70.000 de americani și sud-coreeni să se pregătească pentru un eventual atac nuclear al Coreii de Nord.

Într-un alt comunicat dat publicității în această săptămână, Coreea de Nord denunță Statele Unite și Coreea de Sud că se pregătesc pentru "un atac nuclear". "Au dat startul pregătirilor pentru război sub pretextul "contracarării provocărilor venite din nord". Scopul este, de fapt, să pornească un război nuclear în Peninsula coreeană cu orice preț", scrie KCNA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Marea Britanie, amenințată cu un "SFÂRȘIT MIZERABIL"! "SUA și Coreea de Sud se pregătesc pentru un RĂZBOI NUCLEAR"